Inspectie Reparatie & Onderhoud

HOS biedt een inspectieservice aan waarbij een medewerker van HOS in de door u gewenste frequentie een inspectie uitvoert van uw woning en perceel volgens een gezamenlijk opgestelde puntenlijst.

Tijdens deze inspectie zullen enige foto's worden genomen en aan u per mail worden verstuurd.

Ook zal er na eventuele alarmmeldingen of slechte weersomstandigheden een inspectie plaatsvinden en zullen er zoveel mogelijk preventieve maatregelen worden genomen.

HOS assisteert u bij de reparatie-, onderhoud en of verbouwing van uw huis, zoveel mogelijk in eigen beheer en indien nodig met de hulp van externe partijen.

Controle van pompinstallaties, verwarming- of koelinstallaties, solarinstallaties, batterijen, zonnepanelen en generator  

Luchten van ruimtes en verzorgen doorstroming leidingen en afvoeren - Eventueel verplaatsen en of periodiek starten van uw voertuig(en) 

Het laten uitvoeren van onderhoud en of reparatie van uw voertuig(en)  Schilderen van woning zowel binnen als buiten als ook persiánas. 

Stukadoors werkzaamheden 

Elektrische installatiewerkzaamheden  

Loodgieterswerkzaamheden

Indien u gebruikt maakt van ons inspectieservice zal in veel gevallen tijdens reguliere inspecties naar voren komen dat bepaalde zaken in uw huis gerepareerd danwel onderhouden dienen te worden. Hierdoor worden vaak duurdere reparaties voorkomen.

HOS zal naar aanleiding van deze controles middels foto's een verduidelijking van de situatie geven en daarnaast een prognose van de kosten voor reparatie geven waarna na uw akkoord over zal worden gegaan tot het herstel hiervan.